ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύξησε τη διαφορά ο Ολυμπιακός, μάχη για την 6άδα

To πανόραμα της 24ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη εκτός έδρας και αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βόλο, η διαφορά των δύο ομάδων αυξήθηκε στους 11 βαθμούς από τους 9 που ήταν μέχρι το χθες το βράδυ.

Στα άλλα αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 1-0 με τον Καρλίτος να χάνει πέναλτι, η ΑΕΚ κέρδισε με πρωταγωνιστή τον Μάνταλο τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε βαθμούς για την 6άδα με την ήττα του από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τέλος, ο ΟΦΗ με τον Ιωνικό έμειναν στο 0-0 στη Νίκαια σε μία ισοπαλία που ίσως χάλασε την Κρητική ομάδα που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να μην μείνει μακριά από τον Ατρόμητο, αφού και αυτός κέρδισε την Λαμία με 1-2 στο παιχνίδι που άνοιξε την ημέρα.

Εκτός από την μάχη της πρώτης θέσης που φαίνεται να τελειώνει για τον ΠΑΟΚ, η μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα δεν είναι άλλη από την είσοδο στην 6άδα που θα ανοίξει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, εάν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός ή η Λαμία το κύπελλο. Ο Παναιτωλικός πλέον δεν μπορεί να φτάσει τον ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύο παιχνίδια λιγότερο, αλλά το ένα είναι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης πέραν από τους 6 βαθμούς που περιμένει από το CAS φαίνεται ότι όλα θα κριθούν στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και στον “τελικό” με τον Αστέρα στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα.

Ιωνικός-ΟΦΗ 0-0
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 1-2
ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός 0-1
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-0
Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Βαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 59*
2. Π.Α.Ο.Κ. 48*
3. A.E.K. 42*
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 36
5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 36
6. Ο.Φ.Η. 34
7. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 32**
8. ΑΡΗΣ 30*
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28
10. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 28*
11. ΙΩΝΙΚΟΣ 22*
12. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 18*
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 17**
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 13*

*ένας αγώνας λιγότερος
**δύο αγώνες λιγότεροι

Την επόμενη εβδομάδα είναι η 25η αγωνιστική, αλλά πριν από αυτά τα παιχνίδια την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα παιχτούν 3 παιχνίδια που είχαν αναβληθεί για λόγους κορωνοϊού με την Λαμία να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης να υποδέχεται τον Ατρόμητο και τον Ιωνικό να περιμένει στη Νίκαια τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος η 25η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27 Φεβρουαρίου) θα έχει τις εξής αναμέτρησεις:

Αστέρας Τρίπολης-Άρης
Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος
ΠΑΟΚ-Ιωνικός
Ολυμπιακός-ΟΦΗ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ΠΑΣ Γιάννενα-Λαμία
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος

Comments

Trending