ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δύο και σήμερα!
Ο περιορισμένος χρόνος του ΠΑΟΚ και οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του “τελικού” με τη Μίντιλαντ!
Αφιερωμένη στην αποθεραπεία και στην αποκατάσταση ήταν η χθεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη.
Έτσι, η σημερινή προπόνηση θα είναι ουσιαστικά η πρώτη ενόψει του μεθαυριανού “τελικού” με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα, στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στη Δανία, όμως παράλληλα και η… προτελευταία!
Συνεπώς, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο προπονητή να εξωτερικεύει σήμερα για πρώτη φορά τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τους Δανούς, το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00.
Ποια τα δεδομένα; Πως δεν υπολογίζεται φυσικά ο Νέλσον Ολιβέιρα όπως και οι Σάστρε, Ζαμπά, Βαρέλα που δεν δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League, ενώ από την άλλη είναι και πάλι διαθέσιμος ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο οποίος στο Χέρνινγκ εξέτισε την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας που του επέβαλλε η ΟΥΕΦΑ, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα!