ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η φράση μου ήταν απρεπέστατη αλλά…»

Νέες δικαιολογίες από τον πρόεδρο του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτο Ευγενίου, για την απαράδεκτη και αδιανόητη συμπεριφορά του την Κυριακή!

Published

on

Στην εκπομπή «Δίκη στο ΟΠΕΝ» βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, με αφορμή την απαράδεκτη και αδιανόητη συμπεριφορά του στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του στο γήπεδο του Μακεδονικού, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β. (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ήταν σε στιγμή που κάποιοι κινήθηκαν εναντίον μου. Η φράση μου ήταν απρεπέστατη, αλλά εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνετε. Ζήτησα συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους αγνούς φίλους του ΠΑΟΚ. Όχι από αυτούς που ήρθαν εναντίον των ανθρώπων του Ηρακλή” σημείωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης των Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής, ενώ ερωτηθείς για τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης σε ότι έχει να κάνει με τις ποινές σε επεισόδια οπαδικής βίας, τόνισε:

Είμαστε πιο μικρά σωματεία, αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο μερτικό είναι οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων. Αν θέλουν καθαρό και υγιές ποδόσφαιρο ας πάρουν τις αντίστοιχες αποφάσεις, εκτός αν θέλουν να έχουν στρατιωτάκια και να πιέζουν τις κυβερνήσεις. Πρέπει να ελεγχθούν οι σύνδεσμοι“.

Comments

Trending