ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: “Ψήφος” εμπιστοσύνης στον Τσόλακ

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κροάτη επιθετικό

Published

on

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του με φόντο τον “τελικό” με τη Μίντιλαντ, έχοντας να διαχειριστεί συγκεκριμένα δεδομένα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, είδε τον Τσούμπα Άκπομ να μην ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και να τίθεται νοκ άουτ, με τον Αντόνιο Τσόλακ να παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στους Δανούς.

Ο Τσόλακ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 5 παιχνίδια της Super League Interwetten, μπαίνοντας σαν αλλαγή, ενώ έπαιξε και μόλις 6 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι της Δανίας.

Τώρα, ο Κροάτης επιθετικός θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στη Μίντιλαντ, με τον Λουτσέσκου να στέλνει το δικό του μήνυμα εμπιστοσύνης στον Τσόλακ, σημειώνοντας:

“Έχουμε μία ομάδα παικτών. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει την ευκαιρία του. Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να συμβούν τραυματισμοί ή κρούσματα κορωνοϊού, οπότε έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι και θα πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση, να πάρουν την ευκαιρία που τους δίνεται.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Αντόνιο Τσόλακ. Σε όποια πρωταθλήματα και σε όποιες διοργανώσεις έχει αγωνιστεί, έχει αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μπορεί να σκοράρει. Έχει αυτήν την ικανότητα. Στις προπονήσεις μας έχει δείξει ότι έχει έναν πάρα πολύ έξυπνο τρόπο, με τον οποίο διαχειρίζεται το παιχνίδι του και κινείται μέσα στο γήπεδο.

Το ότι δεν έχει πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, οφείλεται στο ότι ήρθε από ένα διάστημα διακοπών από την προηγούμενη ομάδα που αγωνιζόταν, οπότε δεν είχε τη δυνατότητα να είναι 100% έτοιμος. Όταν άρχισε να είναι πιο καλά σωματικά και να καταλαβαίνει το παιχνίδι μας, είχε μία μικρή περιπέτεια με κορωνοϊό και έμεινε εκτός για πέντε ημέρες. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Αντόνιο και είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ένα καλό παιχνίδι”.

Comments

Trending