ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο σημαίνει εγγύηση!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ισπανός

Published

on

Όταν ήρθε το 2016 στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως ο Ισπανός στόπερ θα καταφέρει να στεριώσει στη Θεσσαλονίκη.

Βλέπετε ο αμυντικός του Δικεφάλου μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε περιπλανηθεί αρκετά ψάχνοντας το δικό του λιμάνι. Αυτό έμελλε να είναι η Θεσσαλονίκη με τον Κρέσπο να γράφει ιστορία από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.

Ο Mr Guarantee του Δικεφάλου έφτασε τις 200 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία λόγω της εξέλιξής του και της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Conference League απέναντι στη Μίντιλαντ.

Ο Ισπανός σε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, με την εμπειρία του, το πάθος και την τρέλα του κατάφερε να αποτελέσει έναν παίκτη ορόσημο για τις επιτυχίες της ομάδας. Μαζί με τον Βαρέλα αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα της ιστορίας της ομάδας, με τον Κρέσπο να έχει πανηγυρίσει 1 πρωτάθλημα, αλλά και 4 κύπελλα.

Στα 35 του ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δείχνει πως μπορεί ακόμα να αποτελεί σημείο αναφοράς για την άμυνα του Δικεφάλου, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που έχει εμφανίσει κατά καιρούς μέσα στη χρονιά, δίνοντας λύσεις σε παιχνίδια που το μυαλό και η εμπειρία διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο όπως ήταν το χθεσινοβραδινό κόντρα στους Δανούς.

Comments

Trending