ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: “Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”

Οι ατάκες του Χρήστου Καρυπίδη κι ο επόμενος αντίπαλος

Published

on

Ο Χρήστος Καρυπίδης μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV για την πρόκριση επί της Μίντιλαντ και το επόμενο βήμα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: “Καταρχήν ήταν μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας, για όλους μας. Τα 48 χρόνια ηταν πολλά και το αξίζαμε, αξίζαμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ και συνεχίζουμε. Δεν έχει σημασία να κοιτάμε το πρωτάθλημα που παίζει κάθε ομάδα, αλλά την κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε αντίπαλος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε ως ΠΑΟΚ και ως ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι να μαζέψουμε όσο περισσοτέρους πόντους μπορούμε για να βγάζουμε περισσότερες ομάδες και γιατί όχι μια ακόμα ομάδα στο Champions League”.

Για τις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ: “Η Ρόμα έχει μεγάλη δυναμική, από τις ολλανδικές δεν έχουμε καλή παράδοση αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Γνωρίζουμε το πώς παίζουν οι Ολλανδοί, παίξαμε πέρσι με την PSV. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και φέτος είναι μια ακόμα διαφορετική σεζόν. Θα θέλαμε να είναι η Βασιλεία η αντίπαλος μας. Έχει μεγάλη εμπειρία βέβαια στην Ευρώπη και εντός συνόρων είναι ομάδα πρωταγωνίστρια. Και η Λιντς είναι μια καλή ομάδα, με όχι τόσο εμπειρία, αλλά είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Σε αυτό το επίπεδο δεν νομίζω ότι υπάρχουν κακές ή λιγότερο κακές ομάδες. Για να βρίσκονται εδώ είναι καλές ομάδες και τα έχουν πάει καλά”.

Για τον στόχο της Ευρώπης: “Από την αρχή ήταν προτεραιότητα μας η Ευρώπη. Θέλαμε και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Παίζουμε συνεχόμενα από τον Αύγουστο χωρίς να σταματήσουμε. Ο προπονητής προσπαθεί μέσα από την διαχείριση να βρει λύσεις. Το είχαμε από την αρχή της σεζόν στο μυαλό μας, το να κάνουμε μια πορεία στην Ευρώπη”.

Για την πρόκριση: “Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμηθήκαμε… τελείωσαμε πολύ αργά, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχε πολλή ένταση το ματς, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Μακάρι να έχουμε και άλλες τέτοιες βραδιές και ας έχουμε τέτοια κούραση. Δεν έχουμε χρόνο για να διασκεδάζουμε και αυτός είναι ο στόχος μας το ματς της Κυριακής. Αν πάνε όλα καλά, τότε σίγουρα τον Μάιο θα έχουμε πολύ χρόνο για να πανηγυρίσουμε”.

Comments

Trending