ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Να ποιος ήταν ο Ολυμπιακός! (video)
H Παράγκα και ο Τσαγκαράκης στα… καλύτερά τους αλλά ο ΠΑΟΚ δεν χαρίστηκε στον Ολυμπιακό!
26 Φεβρουαρίου 2003. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από 29 χρόνια! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2002-2003 και κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, στον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου!
Με τον Γιώργο Γεωργιάδη να “γράφει” στο 10΄ το 1-0 και τον Δημήτρη Μάρκο να πετυχαίνει το 2-0 στο 31΄ μετά από φάουλ του Λουκά Καραδήμου, ο Δικέφαλος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ωστόσο στο 43΄ ανέλαβε… δράση ο διαιτητής Τσαγκαράκης!
Στο 43΄, ο Νέρι Καστίγιο πραγματοποιεί μία απίστευτη βουτιά υπό το… βλέμμα του Κυριάκου Τοχούρογλου, ο Χανιώτης διαιτητής δείχνει τη βούλα του πέναλτι και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο Γιάννης Οκκάς διαμόρφωσε στο 86΄ το τελικό 3-1, σε ένα ματς όπου ο Άγγελος Αναστασιάδης κατεύθυνε τους “ασπρόμαυρους” σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο μπροστά από τις θύρες 5-6, προκειμένου να δώσει τέλος στη ρίψη αντικειμένων που οδήγησαν τον Τσαγκαράκη να διακόψει το ματς για αρκετά λεπτά!
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Καραδήμος (75′ Χασιώτης), Αμπονσά, Κουκιέλκα, Εγκωμίτης (67′ Φουτσίνι), Καφές, Μάρκος, Γεωργιάδης, Σπάσιτς (46′ Κουτσόπουλος), Γιασεμάκης, Οκκάς.
Ολυμπιακός: Κατεργιαννάκης, Πατσατζόγλου, Κουλοχέρης, Κωστούλας, Άντζας, Βενετίδης, Κατσίγιο (75′ Ζιοβάνι), Ζέτερμπεργκ (75′ Νινιάδης), Γιαννακόπουλος, Μαυρογενίδης, Οφορίκουε (90′ Αλεξανδρής).