ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε και προσπέρασε τον Αστέρα ο Άρης

Ξεκίνησε η 25η αγωνιστική της Superleague 1

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης, μιας και επικράτησε κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης με 0-2 στην 25η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Μάλιστα η εν λόγω νίκη είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη επί του Ατρόμητου, καθώς κέρδισε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του για την είσοδο στην 6άδα και τον ξεπέρασε, ενώ ο Αστέρας έχει έναν αγώνα λιγότερο με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Ο Άρης πήρε τη νίκη με γκολ του Καμαρά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο Σάσα στο τέλος της αναμέτρησης έκανε το 0-2. Έτσι ο Άρης έφτασε στους 36 βαθμούς σε 25 αναμετρήσεις και είναι έστω και προσωρινά στην 5η θέση, ενώ ο Αστέρας είναι στην 6η θέση με 35 βαθμούς σε 24 αγώνες.

Πλέον ο Αστέρας έχει δύο παιχνίδια έως το τέλος της κανονικής διάρκειας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ εκτός έδρας, ενώ ο Άρης που είναι και πάλι στο κυνήγι της 6άδας έχει μόνο την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική στο “Κλ. Βικελίδης” που λογικά θα ψάχνει τη νίκη για να κρατήσει τη θέση που έχει τώρα.

Comments

Trending