ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Ιωνικός και οι άλλοι τρεις…

Ποιες ομάδες δεν κέρδισε φέτος ο Δικέφαλος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χθες το απόγευμα με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι Νικαιώτες με αυτή την ισοπαλία έγιναν η τέταρτη ομάδα φέτος που δεν καταφέρνει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στα 40 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει και για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό, τον Άρη και τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα, αλλά και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference League.

Με τον Ολυμπιακό οι «ασπρόμαυροι» έχασαν στον Πειραιά και ήρθαν ισόπαλοι στην Τούμπα, με την ομάδα του Άρη ο ΠΑΟΚ γνώρισε την εντός έδρας ήττα και αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα των «κίτρινων». Με τον Ιωνικό ο Δικέφαλος είχε χάσει στη Νίκαια σε εκείνο το καταστροφικό διάστημα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ και χθες δεν κατάφερε να επικρατήσει.

Τέλος η τέταρτη ομάδα που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τη φετινή χρονιά είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και στα δύο παιχνίδια.

Comments

Trending