ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοσιεδάδ και Αταλάντα τσεκάρουν Γιαννούλη

Μεταγραφικά σενάρια για τον μπακ της Νόριτς

Published

on

Σενάρια για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη κυκλοφορούν στην Αγγλία, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τόσο από την Ισπανία όσο και από την Ιταλία για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια με την ομάδα του, με τις 11 συμμετοχές να είναι στο πρωτάθλημα της Premier League, έχοντας και μία ασίστ. Το γεγονός όμως ότι δεν λογίζεται βασικός, εξαιτίας της καλής παρουσίας του δανεικού από τη Γιουνάιτεντ, Μπράντον Γουίλιαμς, έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρεάλ Σοσιεδάδ παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Στα σενάρια εμπλέκεται για ακόμα μία φορά και το όνομα της Αταλάντα, με τους Ιταλούς να έχουν ενδιαφερθεί για τον Γιαννούλη και όταν αυτός αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Φαίνεται πως η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το εάν η ομάδα του θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό ή όχι.

Comments

Trending