ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλός στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

H επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η… προϊστορία του Ιταλού διαιτητή με τον Δικέφαλο!

Published

on

Τον Ιταλό διαιτητή Μίκαελ Φάμπρι, της δεύτερης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ, επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το αυριανό εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

O 38χρονος ρέφερι, θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Φιλίπο Βαλεριάνο και Βαλέριο Κολαρόσι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και στο VAR ο Ιταλός Τζιανλούκα Αουρελιάνο, με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλύβας (ΕΠΣ Βοιωτίας).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φάμπρι ήταν ο διαιτητής του περσινού ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), αλλά και αυτός που διεύθυνε το φετινό ματς Άρης – Αστάνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Serie A το 2013 και παίρνοντας το χρίσμα του διεθνή το 2019, αλλά και ο “άρχοντας” του προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 12 Φεβρουαρίου 2020, στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας, ματς στο οποίο ο Δικέφαλος κέρδισε με 1-0.

Φέτος δε, έχει “σφυρίξει” σε δέκα παιχνίδια της Serie A, τρία της Serie B, ένα του Κυπέλλου Ιταλίας, δύο στα προκριματικά του Europa Conference League και το Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κοπεγχάγη 1-3, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά την αυριανή, επίσης εξ αναβολής, αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης στο “Γ. Καραϊσκάκης”, διαιτητής ορίστηκε ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Μωυσιάδη, Θανασιά, τέταρτο τον Γκάμαρη και στο VAR τους Τσακαλίδη, Χριστάκογλου.

Αναφορικά με το μεθαυριανό εξ αναβολής ματς του Ατρόμητου με τον Βόλο, διαιτητής ορίστηκε ο Τζοβάρας, με βοηθούς τους Μαυρουδή, Βεργέτη, τέταρτο τον Αγγελάκη και στο VAR τους Ζαμπάλα, Φωτόπουλο.

 

Comments

Trending