ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δοκιμές του Οφρυδόπουλου!

Οι “σίγουροι” και τα ερωτηματικά της ενδεκάδας της ΑΕΚ

Published

on

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ (20:30) ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στελέχωσε την αποστολή των “κιτρινόμαυρων” με τους Τσιντώτα, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνα, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλο, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας προπονητής, “σίγουρος” για τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πρέπει να θεωρείται ο Τσιντώτας, έχοντας μπροστά του τους Τζαβέλλα, Βράνιες και στα δεξιά του τον Ρότα.

Αναφορικά δε με τη θέση του αριστερού μπακ, ίδιες πιθανότητες έχουν οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί, ενώ προβάδισμα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής έχουν οι Σιμόες και Σάκχοφ.

Σε ότι αφορά την μεσοεπιθετική τριάδα, το πλέον πιθανό σενάριο κάνει λόγο για τους Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκαρσία, ενώ για τη θέση του επιθετικού “ερίζουν” οι Αραούχο και Ανσαριφάρντ.

Όπως αναφέρουν πάντως τα “κιτρινόμαυρα” ρεπορτάζ, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί τόσο ο Τάνκοβιτς όσο και ο Μάνταλος, με τον Οφρυδόπουλο να στερείται σήμερα τις υπηρεσίες των ανέτοιμων Γέβτιτς, Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλου και του τιμωρημένου Λε Ταλέκ.

 

Comments

Trending