ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: O Παπαπέτρου στο Λαμία – ΠΑΟΚ!

Γελάει ο κόσμος! Ακλόνητος και… σταθερή επιλογή του Κλάτενμπεργκ ο Αθηναίος διαιτητής παρά την αδιανόητη απόφασή του στο “Γ. Καραϊσκάκης”, μέσα και ο Τσακαλίδης!

Published

on

Υπό νορμάλ συνθήκες, ο Αναστάσιος Παπαπέτρου θα έμπαινε στον “πάγο” μετά την απόφασή του στο παιχνίδι της Τετάρτης στο “Γ. Καραϊσκάκης” να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης, σε πεντακάθαρη ανατροπή του Μπενίτο από τον Βάτσλικ!

Όσο υπάρχει όμως Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όσοι διαιτητές λειτουργούν κόντρα στη λογική και στους κανονισμούς και φυσικά υπέρ του Ολυμπιακού, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι!

Μία ακόμα απόδειξη, από τις πολλές φετινές, ο ορισμός του Παπαπέτρου στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, αλλά και ο ορισμός του – VARιστα στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης – Αλέξανδρου Τσακαλίδη, ως πρώτος διαιτητής στο Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα!

Βοηθοί του Παπαπέτρου στη Λαμία θα είναι ο Ιορδάνης Απτσόγλου (ΕΠΣ Αθηνών) και Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών), τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) και την ευθύνη του VAR θα έχουν οι Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και Τρύφωνας Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας).

Comments

Trending