ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Κλάτεμπεργκ το βιολί του!

Προκλητικός όσο δεν πάει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής!

Published

on

Θα πρέπει κανείς να ζει στον πλανήτη Πλούτωνα ή έστω στον πλανήτη… Άρη για να μην έχει αντιληφθεί από το ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς την απροκάλυπτη στήριξη του Ολυμπιακού στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ο Άγγλος αρχιδιαιτητής κάνει όλα τα… χατίρια των Πειραιωτών, όπως αποδεικνύεται περίτρανα και από τους ορισμούς της 26ης αγωνιστικής;

Δύο διαιτητές απασχόλησαν αρνητικά την κοινή γνώμη την περασμένη Τετάρτη. Ο Τάσος Παπαπέτρου και ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ο πρώτος στο χορτάρι και ο δεύτερος στο VAR, εξαιτίας της αδιανόητης απόφασής τους να μην καταλογίσουν ως όφειλαν το πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην πεντακάθαρη ανατροπή του Μπενίτο από τον Βάτσλικ!

Η… αντίδραση του Κλάτενμπεργκ; Να ορίσει τον Παπαπέτρου πρώτο διαιτητή στο Λαμία – ΠΑΟΚ και τον Χαλκιδικιώτη Τσακαλίδη πρώτο διαιτητή στο Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το ότι οι Βολιώτες εξέδωσαν εξέδωσαν ανακοίνωση εις βάρος του Άγγλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Κύριε Κλάτεμπεργκ,

Εάν πραγματικά ήρθατε στην Ελλάδα γιατί θεωρείτε ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χρόνιες παθογένειες και χρειάζεται να βγει από την εντατική, είστε υποχρεωμένος να καθαρίσετε απομεινάρια του παρελθόντος τύπου Παπαπέτρου και Τσακαλίδη, οι οποίοι απέδειξαν ότι έχουν χάσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και είναι υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος.

Η νοοτροπία μιας ομάδας να παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά και όχι με 5 όπως αξίζει, είναι προφανώς αρρωστημένη και δημιουργεί αναξιοπιστία, έλλειψη ανταγωνιστικότητας και άδειες εξέδρες και πολλές φορές βία και θλιβερές καταστάσεις”.

Αντί λοιπόν ο Κλάτενμπεργκ να τιμωρήσει – έστω για τα μάτια του κόσμου – τους Παπαπέτρου και Τσακαλίδη, όρισε τον δεύτερο στο παιχνίδι του Βόλου, θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να στείλει το δικό του μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο και στην ομάδα του! Φοβερά πράγματα!

Την ίδια στιγμή, εννοείται φυσικά πως στο… ντέρμπι μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και όχι ξένος και δη ο Γιώργος Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με VARίστα τον Σπύρο Ζαμπαλά της ΕΠΣ Ηπείρου!

Comments

Trending