ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άκπομ: Επιστροφή την κατάλληλη στιγμή

Σημαντικός με φόντο το σερί που ακολουθεί

Published

on

Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον δικέφαλο που τον κράτησαν εκτός -μεταξύ άλλων- από το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Ωστόσο, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Τσούμπα Άκπομ έκανε δυναμική επιστροφή, με τον Άγγλο επιθετικό να φωνάζει “παρών” προκαλώντας πολλά προβλήματα στους αμυντικούς της Ένωση και να πραγματοποιεί μία καλή εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών στο ΟΑΚΑ, με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 19′.

Ο Άκπομ επέστρεψε πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του, κάτι που προφανώς προκαλεί πολλά χαμόγελα εντός ομάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ποντάρει πολλά σε αυτόν, με φόντο τη συνέχεια.

Για τον ΠΑΟΚ το non stop πρόγραμμα συνεχίζεται, καθώς μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, ακολουθεί η πρώτη “μάχη” με τη Γάνθη για τους “16” του Europa Conference League, ενώ κατόπιν, θα ξεκινήσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- τα πλέι οφ, με τη σέντρα να πραγματοποιείται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Άκπομ έχει να επιδείξει φέτος 9 γκολ και 3 ασίστ, με τον Λουτσέσκου να περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Comments

Trending