ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Στελεχώνει τις Εθνικές ομάδες

Δεν τελειώνουν οι κλήσεις στις μικρές ηλικίες

Published

on

Kυριαρχία των παιδιών του ΠΑΟΚ στις μικρές Εθνικές ομάδες. Στις προσκλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών των κλιμακίων Κ16 και Κ15 για προπονήσεις από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου στο Λιτόχωρο Πιερίας και σε ό,τι αφορά στη βόρεια Ελλάδα, κλήθηκαν έξι ποδοσφαιριστές της Κ16 (2006) και εννιά της Κ15 (2007).

Συγκεκριμένα, από την Κ16 του ΠΑΟΚ κλήθηκαν οι Γιώργο Κούπενος, Κωνσταντίνος Πολυκράτης, Στάθης Πανικίδης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Γρηγόρης Πολιτάκης, Κωνσταντίνος Καραϊωάννου και από την Κ15 οι Στάθης Μπελερής, Παύλος Τσιότας, Δημήτρης Σελλάς, Γιώργος Κοσίδης, Κωνσταντίνος Βυρσωκινός, Αθανάσιος Πάνος, Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, Γιάννης Τσιφούτης, Αντώνης Τσίτσιλας.

Στο μεταξύ, στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία, με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα, η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ17 επικράτησε 3-1, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Ταξιάρχη Φίλων να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για την Εθνική Παίδων πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στον α’ όμιλο του Elite Round του UEFA European Under 17 Championship 2021/22 που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία (24-30 Μαρτίου).

Comments

Trending