ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ Β

Οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για το αυριανό παιχνίδι

Published

on

Τον Απόλλωνα Πόντου υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Β αύριο Κυριακή 6 Μαρτίου, στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Μοναδικός στόχος φυσικά, για τον Δικέφαλο η επιστροφή στις νίκες, μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα σε Βέροια και Βόλο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 8η θέση του ομίλου του με 26 βαθμούς σε 19 παιχνίδια.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής, το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας, δόθηκε έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, όπως φυσικά και στις στημένες φάσεις.

Στα ευχάριστα είναι ότι επιστρέφει ο Χατζηστραβός, ενώ δυστυχώς στην λίστα των τραυματιών μπαίνουν πλέον οι Γιαξής και Κουλιεράκης. Επίσης, εκτός λόγω καρτών, μένει ο Μανωλιούδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, λοιπόν, αποτελούν οι:

Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Τζίμας, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Σπυρίδης, Φασίδης, Πανίδης, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης  

Comments

Trending