ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα για νίκη!

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ Β!

Published

on

Προερχόμενος από δύο διαδοχικές ήττες, στη Βέροια από την ομώνυμη ομάδα με 2-0 και στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό με 3-1, ο ΠΑΟΚ Β επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Μακεδονικού και θέλει να επιστρέψει και στις νίκες!

Απέναντι τους, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία θα βρουν τον Απόλλωνα Πόντου, με την αναμέτρηση να εντάσσεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 2 και να ξεκινάει στις 14:45.

Με 26 βαθμούς σε 19 ματς, ο ΠΑΟΚ Β βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου ενώ ο αντίπαλός του στην 14η με 17 βαθμούς σε 18 παιχνίδια, με τον Πάμπλο Γκαρσία να υπολογίζει ξανά στον Ζήση Χατζηστραβό που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και στους ανέτοιμους Γιαξή, Κουλιεράκη και στον τιμωρημένο Μανωλιούδη.

Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους Μπουργάνη, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τάχατο, Αποστολόπουλο, Καλουτσικίδη, Τσαούση, Τσοπούρογλου, Γρόσδη, Ουεντραόγκο, Τζίμα, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Σπυρίδη, Φασίδη, Πανίδη, Σμυρλή, Γκορντεζιάνι, Χατζηστραβό και Γαϊτανίδη, ενώ διαιτητής του ματς ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Νικόλαο Σάβα (ΕΠΣ Σερρών) και Άγγελο Ζίρβα (ΕΠΣ Αθηνών).

Comments

Trending