ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εσίτι: “Σπουδαίος προπονητής ο Λουτσέσκου, εκεί θα κριθεί η πρόκριση”

Αποθέωσε Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ ο Νιγηριανός

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τη Γάνδη κι ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά και τις δύο ομάδες, είναι ο Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός άσος, μπορεί να “μετακόμισε” στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Φερεντσβάρος, ωστόσο, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Βέλγιο, θα παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Πέμπτης (19:45).

“Θα είμαι μπροστά στην τηλεόραση την Πέμπτη, γιατί ως ποδοσφαιρόφιλος ανυπομονώ κι εγώ για αυτό το παιχνίδι. Φυσικά θα ήθελα να είχα παίξει αυτό το ματς, γιατί είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις σε ένα γήπεδο όπου έχεις περάσει καλές στιγμές. Θα ήταν ωραίο να έβλεπα ξανά όλα αυτά τα γνωστά πρόσωπα”, ανέφερε αρχικά ο Εσίτι και συνέχισε:

“Τώρα αισθάνομαι καλά στη Φερεντσβάρος κι είμαι επικεντρωμένος στο μέλλον μου στην Ουγγαρία”.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ο Νιγηριανός σημείωσε πως: “Κοιτάζω πίσω τον χρόνο μου στην Ελλάδα με ικανοποίηση. Υπήρχαν φυσικά σκαμπανεβάσματα και παρόλο που μερικές φορές δεν κύλισε όπως θα ήθελα, είμαι πολύ περήφανος για όσα καταφέραμε να πετύχουμε με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η νοοτροπία είναι καλή, αλλά υπάρχει και μεγάλη ποδοσφαιρική ικανότητα. Ο προπονητής είναι επίσης πολύ σπουδαίος.

Είναι καλός με τους παίκτες και θέλουν πραγματικά να πέσουν στη φωτιά για αυτόν! Ο Λουτσέσκου ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν για τον σύλλογο και μπορεί πραγματικά να εμπνεύσει και να παρακινήσει την ομάδα. Είναι ένας πραγματικά κορυφαίος προπονητής, που είναι και πολύ δυνατός στην τακτική. Περιμένω λοιπόν έναν πολύ ισορροπημένο αγώνα μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, γιατί υπάρχει και ένας σπουδαίος προπονητής στον πάγκο της Γάνδης”.

Ο Εσίτι έκανε λόγο για δύο παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες, ενώ προειδοποίησε τους Βέλγους και για την κατάσταση που θα συναντήσουν στην Τούμπα: “Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Είναι κρίμα που λόγω των συνθηκών και του Covid-19, δε θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική την Πέμπτη το βράδυ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, όπως και η Γάνδη στο Βέλγιο.

Κι οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίζουν. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στα παιχνίδια του. Περιμένω ότι κι οι δύο ομάδες θα πιέσουν πολύ και θα θέλουν να διεκδικήσουν την κατοχή. Θα είναι μια πραγματική μάχη για την μπάλα. Και οι δύο προπονητές έθεσαν τον πήχη πολύ ψηλά, τόσο σωματικά όσο και τακτικά. Θα είναι μια πολύ συναρπαστική μονομαχία. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν ποιος μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά του Conference League”.

Comments

Trending