ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πιθανή 11άδα και το αίνιγμα Τισουντάλι

Οι σκέψεις του Γιαν Φανχάζεμπρουκ για το αυριανό παιχνίδι

Published

on

Η ομάδα της Γάνδης με τον Γιαν Φανχάζεμπρουκ στον πάγκο, προπονήθηκε στην Τούμπα και είναι έτοιμη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στους 16 του Europa Conference League.

Το μεγάλο ερώτημα για την ομάδα του Βελγίου δεν είναι άλλο από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό Τισουντάλι, που ήταν τραυματίας την προηγούμενη εβδομάδα και πολλοί από το ρεπορτάζ της ομάδας, αναφέρουν ότι μπορεί να μείνει στον πάγκο, εν όψει της δύσκολης συνέχειας για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά, το σχήμα που φαίνεται να παίξει και αύριο, είναι το 3-4-1-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρεφ, ενώ στην άμυνα υπάρχει πιθανότητα να ξεινήσουν οι Οκούμου, Ενγκαντό και Τορουναρίνγκα. Σε ένα σύστημα που θυμίζει πολύ την Μίντιλαντ στο κέντρο υπάρχει πιθανότητα να είναι οι Σαμουίς, Ντε Σαρτ, Κουμς και Κάστρο, ενώ μπροστά από τους μέσους παίζει συνήθως ο Οτζίτζα-Οφόε που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2017-18. Τέλος στην επίθεση αναμένεται να είναι ο Ντεπουάτρ που είναι και ο βασικός επιθετικός της ομάδας και δίπλα του ο Δανός μεσοεπιθετικός Χιουλσάγκερ, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει τελικά και ο Τισουντάλι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα της Γάνδης μετά τον ΠΑΟΚ μπορεί να έχει εκτός έδρας έναν εύκολο αγώνα με την Μπίρσοτ, αλλά έπειτα έρχεται ο επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ και το μεγάλο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Comments

Trending