ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καλή ημέρα από την… πρεμιέρα φαίνεται! (vid)

Με το… δεξί ο ΠΑΟΚ στα περσινά πλέι οφ, κερδίζοντας την ΑΕΚ στην Τούμπα με 3-1!

Published

on

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός αναφέρει μία λαϊκή ρήση, η οποία επιβεβαιώθηκε στα περσινά πλέι οφ της Super League Interwetten.

Απέναντι στην ΑΕΚ και με πρωταγωνιστή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση της 2ης θέσης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να κερδίζει κατά κράτος τον Μανόλο Χιμένεθ στη “μάχη” των πάγκων.

Με τη συμπλήρωση τριών λεπτών, ο “Ζίλε” πήρε τη μπάλα από κεφαλιά του Ίνγκι Ίνγκασον και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0, με τους “ασπρόμαυρους” να φτάνουν κοντά στο 2-0 τόσο στο 21΄ με κεφαλιά του Στέφαν Σβαμπ όσο και στο 3ο΄, με το γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι ωστόσο να ακυρώνεται από τον Μαυροβούνιο διαιτητή Νταμπάνοβιτς μέσω VAR, για χέρι του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Νέλσον Ολιβέιρα ισοφάρισε για την ΑΕΚ έπειτα από ασίστ του Μάνταλου, όμως ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά… κεφάλι στο σκορ με την έναρξη της επανάληψης με “δράστη” τον Κάρολ Σφιντέρσκι από ασίστ του Χρήστου Τζόλη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ξανά όμως οι “ασπρόμαυροι” ήταν τα… αφεντικά, με τον Μάικλ Κρμέντσικ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 81΄ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να δίνει τέλος στη… σεμνή τελετή στο 89΄, ύστερα από πάσα του Τσέχου επιθετικού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μπάμπα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (88’ Μιχαηλίδης), Σβαμπ, Τζόλης (68’ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (75’ Κρμέντσικ).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Μπακάκης (81’ Νταντσένκο_, Σιμάνσκι (58’ Σάκχοφ), Κρίστιτσιτς (81’ Κοσίδης), Μάνταλος, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (68’ Αλμπάνης).

Comments

Trending