ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To… δέκα το καλό μετά από δέκα!

Επέστρεψε στα γκολ ο Τσούμπα Άκπομ

Published

on

Στις 23 Ιανουαρίου, ο Τσούμπα Άκπομ δεν άφησε να πάει χαμένη η ασίστ του Αλεξάντρου Μιτρίτσα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εις βάρος του Βόλου, με γκολ στο 73ο λεπτό.

Το γκολ αυτό, ήταν και το τελευταίο μέχρι το χθεσινό τέρμα του 26χρονου επιθετικού τη φετινή σεζόν, καθώς στα επόμενα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ένα του Κυπέλλου Ελλάδας και δύο του Europa Conference League στα οποία αγωνίστηκε, ο Άκπομ ήταν “άσφαιρος”.

Χθες, ο Βρετανός με ρίζες από τη Νιγηρία αντικατέστησε στο 66΄ τον Αντόνιο Τσόλακ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων “έγραψε” με κεφαλιά το τελικό 1-0, επιστρέφοντας στα γκολ τέσσερα 24ωρα πριν τον “τελικό” με τη Γάνδη, στον οποίο ο Δικέφαλος τον έχει τεράστια ανάγκη από τη στιγμή που θα λείψουν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Παράλληλα, ο Άκπομ έφτασε τα 20 γκολ στη Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έγινε ο 42ος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα, ενώ συνολικά έχει πετύχει 28 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασίστ σε 116 εμφανίσεις με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Comments

Trending