ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το μεγάλο ραντεβού της Κ17!

Και στο… βάθος η κούπα!

Published

on

Η Κ17 του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα παλέψει με τον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Άρωμα Θεσσαλονίκης στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος της Super League Κ17. ΠΑΟΚ και Άρης τίθενται αντιμέτωποι το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης 16.03 στο Πανθεσσαλικό στάδιο διεκδικώντας τον τίτλο.

Ο Δικέφαλος έφτασε στον τελικό επικρατώντας 3-1 του Ατρόμητου στον ημιτελικό της Κυριακής με δύο γκολ του Τζίμα κι ένα του Γκούμα. Στον πρώτο ημιτελικό ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ, την οποία κέρδισε 3-0.

Για τον ΠΑΟΚ ο σημερινός είναι ο όγδοος τελικός. Έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα. Για τον Άρη είναι ο δεύτερος τελικός (κέρδισε το πρωτάθλημα το 2012 απέναντι στον ΠΑΟΚ).

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο φιναλίστ συναντήθηκαν τρεις φορές. Στις 5 Σεπτεμβρίου το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, την 1η Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ κέρδισε 5-2 και στις 26 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0.

Η αποστολή του Δικεφάλου παρέμεινε στο Βόλο, εκεί προπονήθηκε και προετοιμάστηκε για τον τελικό. Την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό αποτελούν οι:

Αγγελίδης, Κιάτος, Σόβα, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Πασαχίδης, Καστίδης, Σκούρτης, Φίλων, Θεοδοσιάδης, Κωττάς, Λέκα, Παπαγεωργίου, Γκούμας, Σνάουτσνερ, Βασιλειάδης, Βαγιωνάς, Αδάμ, Γανόπουλος, Ιγνατίου, Πολιτάκης, Γκιτέρσος, Τζίμας. 

  •  Ο τελικός θα προβληθεί απευθείας από το Novasports Prime , το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι του Novasports στο Υou Tube. Επίσης, θα μεταδοθεί απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.
Comments

Trending