ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιγγάρας: “Ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε!” (vid)

Tο όνειρο του Τσιγγάρα κι ο “αδερφός” που του λείπει πολύ

Published

on

Ήταν ένα βράδυ που τα είχε όλα! Πολλά, έντονα συναισθήματα, πολλές μεγάλες στιγμές. Για τον Χάρη Τσιγγάρα, ήταν ένα βράδυ, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του.

Του έλειψε πολύ ο “αδερφός” του, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, αλλά τον είχε συνεχώς στη σκέψη του κι όπως είπε, μιλώντας στην κάμερα του PAOKTV, τον περιμένει πίσω όσο πιο σύντομα γίνεται:

“Είναι πολύ δύσκολο, είναι το δωμάτιό μου, είναι αδερφός μου και μου λείπει. Εύχομαι υγεία πρώτα από όλα και σε αυτόν και σε μένα και σε όλους τος συμπαίκτες μου και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας”.

Ο Τσιγγάρας μίλησε και για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γάνδη και για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

“Σίγουρα περίμενα ότι θα μας πιέσουν, ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί κι αυτοί χρειάζονταν το γκολ γα να ισοφαρίσουν και να περάσουν. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, νομίζω τα καταφέραμε, αποδώσαμε πολύ καλά. Κερδίσαμε αυτό το παινχίδι κι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στους “8”. Το επόμενο που σκέφτομαι, είναι να πάω λίγο στο ξενοδοχείο, να κοιμηθώ λίγο γιατί ειμαι κουρασμένος. Μετά, σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ, γιατί αυτό είναι που προέχει και μετά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για την Ευρώπη”.

Όσο για το αν μπορούσε να πιστέψει ο ίδιος στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή την εξέλιξη, σημείωσε:

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, αυτό που έχουμε κανει σαν ομάδα! Προφανώς τα όνειρα μου ήταν πιο… μικρά, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να ονειρευόμαστε και να συνεχίζουμε!”.

Comments

Trending