ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β’: Βαριά ήττα στα Πηγάδια (vid)

Είχε τις στιγμές της η ομάδα του Γκαρσία, αλλά…

Published

on

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τα Πηγάδια και γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ξάνθη, στην 25η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά οι Ακρίτες πήραν το τρίποντο με δύο γκολ του Αλί Μπαμπά και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμες.

Γκολ η Ξάνθη, ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ Β’

Ήταν ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με την Ξάνθη να εκμεταλλεύεται τις καλές της στιγμές. Οι οικοδεσπότες απείλησαν με το… καλημέρα στο πρώτο μέρος, με τον Τσιλιγγίρη να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ και να πλασάρει άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Αλί Μπαμπά βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και το πλασέ του να πέρασε εκτός.

Ο ΠΑΟΚ Β’ από τη μεριά του, σημείωσε την πρώτη ευκαιρία του στο παιχνίδι στο 7ο λεπτό, με τον Τσοπούρογλου να κάνει ένα επικίνδυνο γύρισμα, από τα δεξιά και την μπάλα να περνάει εκτός, αφού βρήκε και στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού. Στο 11′ οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Τζίμα που βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, μετά από γύρισμα του Τσοπούρογλου, αλλά δε βρήκε καλά την μπάλα.

Στο 15′ η Ξάνθη βρήκε το γκολ, με τον Αλί Μπαμπά να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του, με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” πάντως να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ, πριν το γκολ. Η ομάδα του Γκαρσία απείλησε ξανά στο 24′ με τον Παναγιώτου να σουτάρει από καλή θέση στην περιοχή, αλλά είχε απάντηση ο Ίτζο, ενώ οι “ασπρόμαυροι” είχαν μία ακόμη καλή στιγμή στο 45ο λεπτό, με τον Τζίμα να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Το “καθάρισαν” οι γηπεδούχοι

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ Β’ και στο 50′ ο Κούτσιας βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και σούταρε δυνατά, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 56′ ήταν η σειρά της Ξάνθης να απειλήσει, με τον Τσέλιο να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Αποστολόπουλου.

Στο 65′ η Ξάνθη σκόραρε με τον Διαμαντόπουλο, ωστόσο ο ρέφερι έδειξε επιθετικό φάουλ και το γκολ δε μέτρησε και στο 71′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Παναγιώτου να σταματάει αντικανονικά τον Τσέλιο εντός περιοχής. Ο Γκόμες ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα, ενώ στο 86ο λεπτό, ο Αλί Μπαμπά ανέβασε το δείκτη του σκορ, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με τον Τσέλιο να κάνει το γύρισμα κι αυτός να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.


Oι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτζο (46′ λ.τ Γιακουμής), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Τζανακάκης), Διαμαντόπουλος (69′ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά (90′ Δημητριάδης), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46′ Ουεντραόγκο), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46′ Τσαούσης), Τσοπούρογλου (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73′ Σπυρίδης), Πανίδης (46′ Κούτσιας).

Comments

Trending