ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ορφανός: “Δεν ήταν πέναλτι, έχω παιδιά που κλαίνε!”

Ξέσπασμα στους “ασπρόμαυρους”, όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Δημήτρης Ορφανός στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και σημείωσε πως η ομάδα του έδειξε την ανωτερότητά της στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

“Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε την ψυχή μας για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Για ένα λεπτό δεν καταφέραμε να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές. Αυτό δε μειώνει την προσπάθεια μας, δείξαμε πως είμαστε στο πρωτάθλημα οι καλύτεροι. Ότι ο πρωταθλητής βγαίνει από ένα Final4 δεν σημαίνει πως τα παιδιά μας δεν αξίζουν τα συγχαρητήρια”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Εμείς θέλουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε η φουρνιά των 2007 να αφήσει το αποτύπωμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους, σε αυτούς που ήταν τραυματίες, σε αυτούς που αρρώστησαν και δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας την τελευταία στγμή. Μπράβο σε όλους”.

Για τη φάση του πέναλτι, ανέφερε: “Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με αυτά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ωστόσο το πέναλτι είναι ενάμιση μέτρο έξω. Έχω παιδιά που κλαίνε. Πολύ άδικο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έπρεπε να το πω!”.

Comments

Trending