ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα γκολ της άμυνας

Συμβάλλουν και επιθετικά οι αμυντικοί του Δικεφάλου

Published

on

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να έχει αφήσει πίσω του μία σειρά από επιθετικούς.

Το δρόμο πως στα δίχτυα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, έχουν βρει όμως και σχεδόν όλοι οι αμυντικοί που βρίσκονται στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ο Ίνγκασον έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, έχοντας σημειώσει δύο γκολ.

Ο μεγάλος άτυχος του τελευταίου διαστήματος, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, αγωνίστηκε σε 26 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ και δίνοντας και μία ασίστ. Ο Κρέσπο σε 21 συμμετοχές μετράει 2 γκολ και μία ασίστ.

Ο αρχηγός από ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 33 παιχνίδια της ομάδας, με τον Βιεϊρίνια να έχει σημειώσει 2 γκολ και να έχει δώσει και 2 ασίστ. Ο έτερος αριστερός μπακ, ο Σίντκλεϊ σε 40 αγώνες έχει πανηγυρίσει 2 γκολ και 3 ασίστ.

Στα δεξιά ο Λευτέρης Λύραυζης στα 19 παιχνίδια που αγωνίστηκε πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, ενώ ο Σάστρε που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει βρει δίχτυα 2 φορές,έχοντας και μία ασίστ.

Comments

Trending