ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία για Μίλικ στη Μαρσέιγ!

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Πολωνού επιθετικού και η φετινή παρουσία του στην Ολιμπίκ!

Published

on

Όπως ενημερωθήκατε χθες από το PAOK24, o Αρκάντιους Μίλικ αποχώρησε τραυματίας στο 27ο λεπτό της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με τη Σκωτία στη Γλασκώβη (1-1), προκαλώντας ανησυχία τόσο στο στρατόπεδο της Πολωνίας ενόψει του τελικού με τη Σουηδία στο Χορζόφ, την ερχόμενη Τρίτη στις 21:45, με έπαθλο μία θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ, όσο και στην Μαρσέιγ ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της Ολιμπίκ σε Ligue 1 και Europa Conference League! 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Πολωνού επιθετικού, δεν είναι πάντως… ευχάριστες για τον ίδιο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και τη Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο ακόμα και για απουσία αρκετών εβδομάδων του 28χρονου άσου από τη δράση, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει αυτόματα πως ο Μίλικ θα χάσει τόσο το ματς της Ολιμπίκ με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ στις 7 Απριλίου όσο και την ρεβάνς στην Τούμπα μία εβδομάδα αργότερα.

Σε αυτή την περίπτωση, το πλήγμα για την Μαρσέιγ θα είναι δυνατό, καθώς ο Μίλικ είναι ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού κλαμπ τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 7 γκολ σε 19 παιχνίδια της Ligue 1, πέντε σε τέσσερα ματς του Κυπέλλου Γαλλίας, τέσσερα σε πέντε παιχνίδια του Europa League και τέσσερα σε ισάριθμα παιχνίδια του Europa Conference League. Συνολικός απολογισμός, 20 γκολ σε 31εμφανίσεις!

 

Comments

Trending