ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρόνια πολλά Ιβάν Σαββίδη!

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για τον ηγέτη του ΠΑΟΚ και ολόκληρη την “ασπρόμαυρη” οικογένεια!

Published

on

Τα 63 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης, ο ηγέτης και ευεργέτης του ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο του 2012!

O πρόεδρος και ιδιοκτήτης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1959 στο χωριό Σάντα, της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας, όντας το όγδοο παιδί οικογένειας εργατών ελληνικής καταγωγής.

Επί των ημερών του ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος κατακτώντας αήττητος τον τίτλο της σεζόν 2018-19, αλλά και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας (2017, 2018, 2019, 2021), με τον Πόντιο επιχειρηματία να έχει τηρήσει στο ακέραιο τον λόγο του, σε ό,τι και αν υποσχέθηκε.

Σας δίνω το λόγο μου. Τον λόγο του Πόντιου: θα σας χαρίσω τη χαρά, θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα. Πιστέψτε το αυτό!” είπε χαρακτηριστικά στις 21 Απριλίου 2016, στο τέλος της ομιλίας του στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, έχοντας ήδη κάνει πράξη την υπόσχεσή του για αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ έναν χρόνο νωρίτερα.

Το PAOK24 του εύχεται υγεία, ευτυχία και δύναμη να αντιμετωπίζει κάθε νέα πρόκληση που βρίσκεται μπροστά του, είτε σε ότι έχει να κάνει με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες είτε με τα όνειρά του για τον Δικέφαλο του Βορρά, με μεγαλύτερο αυτό της κατασκευής της νέας Τούμπας!

Comments

Trending