ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες ανάσες και το “καυτό” σερί

Αποφόρτιση και… προετοιμασία

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν άκρως απαιτητικό Απρίλιο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εκμεταλλεύεται αυτό το διάστημα της διακοπής, προκειμένου να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να τους δώσει πολύτιμες ανάσες.

Μετά το… δώρο και το τριήμερο ρεπό, οι “ασπρόμαυροι” επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τους δίνει εκ νέου μερικές επιπλέον ημέρες ξεκούρασης.

Έτσι, τόσο σήμερα, όσο κι αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποφόρτιση, με το επόμενο “ραντεβού” για προπόνηση να είναι την Τρίτη.

Σταδιακά, αναμένεται να επιστρέψουν κι οι διεθνείς, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, με τον Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν.

Την Κυριακή 3/4 ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (7/4).

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο επρόκειτο να ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά το αίτημα αναβολής έγινε δεκτό όπως αναμενόταν, με τους “ασπρόμαυρους” να στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς με τους Γάλλους στις 14/4.

Τρεις ημέρες μετά, η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/4), ενώ μετά κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και στις 30/4 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι οφ.

Comments

Trending