ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφές βασικών από Πέμπτη

Το πρόγραμμα των διεθνών και η επανέναρξη

Published

on

Το δύσκολο πρόγραμμα του Μαρτίου για τον ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς απέκλεισε την Γάνδη, ενώ κέρδισε και μέσα στην έδρα της ΑΕΚ με 0-1 και μείωσε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς, ενώ κλείδωσε με τον τρόπο του και τη δεύτερη θέση. 

Η διακοπή των εθνικών ομάδων σε όλες τις ομάδες που είχαν συνεχόμενες νίκες μπορεί να μην έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά στον ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο νέο, μιας και οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν ανάγκη από ανάσες και την απαιτούμενη αποφόρτιση. 

Από την ομάδα που έχει να διαχειριστεί ο Ρουμάνος προπονητής, διεθνείς ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Λευτέρης Λύρατζης, ο Χάρης Τσιγγάρας, ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. 

Εξ αρχής ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός μετά το σημερινό φιλικό με την Ταϋλάνδη θα επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα είναι παρών στην προπόνηση της Τρίτης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Από την μεριά τους οι Έλληνες διεθνείς των ανδρών, Πασχαλάκης και Λύρατζης παίζουν το βράδυ της Δευτέρας με το Μαυροβούνιο και μετά τον αγώνα θα επιστρέψουν την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστούν στην προπόνηση την Τετάρτη 30 Μαρτίου. 

Την Τρίτη το βράδυ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Γιάσμιν Κούρτιτς και ο Χάρης Τσιγγάρας θα τελειώσουν τις δικές του τελευταίες υποχρεώσεις για τις εθνικές του ομάδες τον Μάρτιο και έτσι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ την Πέμπτη 31 Μαρτίου, με σκοπό να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Τέλος ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα διαγνώστηκε με κορωνοϊό μετά τον αγώνα της Εθνικής Ρουμανίας με την Ελλάδα. Εάν πάρουμε ως θέσφατο τις 5 ημέρες καραντίνας, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα φύγει από την Ρουμανία την Πέμπτη και θα είναι σίγουρα απροπόνητος για 6 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρουμε ακριβώς ποια ημέρα θα επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και σε ποια κατάσταση θα είναι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Comments

Trending