ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ: Μεγαλώνει η αγωνία για τον Μίλικ

Αναμονή στην Μαρσέιγ

Published

on

Η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες της Μαρσέιγ να πάρουν κάποιες απαραίτητες ανάσες, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά.

Ο Χόρχε Σαμπάολι, είδε τον Αρκάντιους Μίλικ να αποχωρεί τραυματίας στο 27ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της Πολωνίας με τη Σκωτία στη Γλασκώβη κι αμέσως σήμανε… συναγερμός στις τάξεις της ομάδας.

Ο Μίλικ επέστρεψε στη Μασσαλία, ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Αργεντίνο τεχνικό να γνωστοποιεί την Πέμπτη, ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, στο πλαίσιο της Ligue 1.

Με τον Πολωνό επιθετικό να παραμένει εκτός προπονήσεων, κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση για το αν θα είναι ή όχι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τους Γάλλους να παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα με τεράστιο ενδιαφέρον.

Για την ώρα, από πλευράς Μαρσέιγ προκύπτει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, με φόντο τον ΠΑΟΚ, όμως αν δεν καταφέρει να μπει στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα…

Comments

Trending