ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Όταν οι μέσοι σκοράρουν (vids)

Τι βοήθεια παίρνει από το κέντρο στο σκοράρισμα ο Δικέφαλος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, ενώ ήταν και η πιο εύστοχη ομάδα, αλλά και η πρώτη στη δημιουργία.

Παράλληλα ο παίκτης που ηγήθηκε του σκοραρίσματος στη φετινή Super League Interwetten, ήταν από τον ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Η συμμετοχή του Σλοβένου μέσου στο σκοράρισμα, βοήθησε ουκ ολίγες φορές τον Δικέφαλο τη φετινή χρονιά.

Ο Κούρτιτς μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 18 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ. Δεν είναι όμως ο μοναδικός παίκτης που σκοράρει για τον ΠΑΟΚ από την πίσω ζώνη.

Ο νέος ρόλος που έχει σε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, τον έχει φέρει πολλές φορές σε θέση για να σκοράρει και ο Βραζιλιάνος έχει αξιοποιήσει αρκετές φορές αυτή την ευκαιρία. Ο Αουγκούστο φέτος μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει χάσει εδώ και καιρό τι θέση του βασικού στον Δικέφαλο, αλλά κυρίως στην αρχή της σεζόν βοήθησε τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία. Ο Αυστριακός έχει σημειώσει 4 γκολ και έχει δώσει 5 ασίστ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά και φέτος από τους τραυματισμούς, έχει μείνει πίσω σε συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και έχει δώσει και 2 ασίστ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που παίζει σχεδόν ασταμάτητα όλη τη χρονιά, συμμετέχοντας έως τώρα σε 43 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχει πετύχει 2 γκολ ενώ έχει στη στατιστική του και 6 ασίστ.

Comments

Trending