ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέγας είσαι Κούρτιτς! (vid)

To “διπλό” στη Λεωφόρο στην κανονική διάρκεια είχε την υπογραφή του Σλοβένου μέσου!

Published

on

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συναντιούνται για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, με τον Δικέφαλο να έχει πανηγυρίσει δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.

Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου δε, οι “ασπρόμαυροι” αδίκησαν τους εαυτούς τους και έδωσαν το δικαίωμα στους “πράσινους” να ελπίζουν στην ισοπαλία, καθώς το γκολ του Τσούμπα Άκπομ στο 13΄, ύστερα από ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν – και έχασαν – οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Μάλιστα, στο 59΄ ο Μαουρίσιο ισοφάρισε σε 1-1 για τον Παναθηναϊκό, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 85΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε ένα γκολ – ποίημα, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (58’ Μαουρίσιο), Παλάσιος, Καρλίτος (78’ Μακέντα), Βιτάλ (58’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (66’ Βιγιαφάνιες).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33’ Ροντρίγκο), Εσίτι (86’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ (70’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (86’ Σβιντέρσκι).

Comments

Trending