ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βράβευση της Κ17 του ΠΑΟΚ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (pics-vid)

Τιμήθηκαν οι πρωταθλητές του Δικεφάλου

Published

on

Η Κ17 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία της, φέρνοντας ακόμα ένα τίτλο στην τροπαιοθήκη των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ στις ηλικίες κάτω των 17 ετών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βραβεύτηκαν ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Τσιαπακίδης και οι δύο αρχηγοί της ομάδας Χαράλαμπος Γεωργιάδης και Βασίλης Παπαγεωργίου.

Παράλληλα τιμήθηκε και η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και αθλητές και προπονητές της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό για την κατάκτηση 52 χρυσών, 42 αργυρών και 44 χάλκινων μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF – 2022, που διεξήχθη στο Πόρεκ της Κροατίας.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης. «Είναι τιμή μας να έχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ανθρώπους που τίμησαν την πόλη», είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

Comments

Trending