ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μαγικό βράδυ του Βιεϊρίνια στο «Βελοντρόμ» (vid+pics)

Ο… δεύτερος προημιτελικός του αρχηγού στο “σπίτι” της Μαρσέιγ!

Published

on

Το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00, η μπάλα θα κυλήσει στο χορτάρι του επιβλητικού “Βελοντρόμ” για την πρώτη “μάχη” μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ με φόντο τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του PAOK24 στο “Βελοντρόμ” πατώντας ΕΔΩ

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια πάντως, η – ιστορική αν μη τι άλλο – αναμέτρηση στο “σπίτι” της Ολιμπίκ, δεν θα είναι η πρώτη στην καριέρα του στο χωρητικότητας 67.394 θεατών “Βελοντρόμ“.

Και αυτό γιατί στις 30 Ιουνίου 2016, ο ίδιος πανηγύρισε ως μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2016, έστω και αν πέρασε στιγμές τεράστιας αγωνίας!

Οι δύο λόγοι; Το ότι παρακολούθησε τον προημιτελικό από τον πάγκο μιας και δεν αποτέλεσε επιλογή του Φερνάντο Σάντος στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και του ότι η πρόκριση κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 6-4, αφού το 1-1 που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (2΄) και Ρενάτο Σάντσες (33΄) δεν άλλαξε ούτε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας ούτε στην παράταση!

Προημιτελικός λοιπόν το 2016 στο “Βελοντρόμ” για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, προημιτελικός και το 2022, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Δικεφάλου!

Comments

Trending