ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει η δικαιοσύνη!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι αφορά την συμμετοχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην αυριανή απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ!

Published

on

Εκατοντάδες είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα από την περασμένη εβδομάδα λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, από τη στιγμή που σε αυτή δήλωσαν συμμετοχή και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας όλων των αεροδρομίων της χώρας.

Βέβαια, σημαντικό κομμάτι του κόσμου του Δικεφάλου έχει ήδη αλλάξει τα αεροπορικά του εισιτήρια για σήμερα προκειμένου να εξαλειφθεί και ο παραμικρός… κίνδυνος σε ότι αφορά την παρουσία του στο “Βελοντρόμ” το βράδυ της Πέμπτης, όμως ένα επίσης σημαντικό κομμάτι βρίσκεται σε αναμονή για την ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης και δη του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, το αργότερο μέχρι σήμερα το απόγευμα, θα ξεκαθαρίσει το αν οι δικαστές κρίνουν παράνομη ή καταχρηστική τη συμμετοχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία.

Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι πτήσεις της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ στην αντίθετη περίπτωση δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται για τους φίλους του ΠΑΟΚ που έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια – είτε απευθείας είτε μέσω άλλων ευρωπαϊκών πόλεων – για τη Μασσαλία!

Comments

Trending