ΕΥΡΩΠΗ

Λύρατζης: «Πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας»

Ο Λευτέρης Λύρατζης έδειξε σίγουρος για την ομάδα, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μαρσέιγ

Published

on

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ. Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τις σκέψεις του ενόψει των αγώνων με τη Μαρσέιγ κι αν τους σκέφτεται ως έναν τρόπο για να συστηθεί ο ίδιος σε όλη την Ευρώπη: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την ομάδα και για μένα. Παρόλα αυτά, δεν πιστεύω πως θα συστηθώ τώρα. Στα προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα είχε καλή απόδοση και γι’ αυτό περάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ».

Για τη δική του πρόκληση προερχόμενος από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από μικρός: «Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτού του αγώνα. Πριν κάποιους μήνες, κανείς δεν ήξερε ότι θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, αυτήν τη χρονική στιγμή. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας και περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι πως και πως».

Για την ετοιμότητα του και πως περιμένει αυτούς του αγώνες: «Από την προετοιμασία, δουλεύω το ίδιο. Οπότε αργά ή γρήγορα που θα μου δινόταν η ευκαιρία, η απόδοση μου θα ήταν ίδια, γιατί η δουλειά που έκανα, ήταν παρόμοια με αυτή που έκανα όταν ξεκίνησα την προετοιμασία. Η ευκαιρία ήρθε τα Χριστούγεννα, ακολούθησε το ντεμπούτο μου στην Εθνική, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα είναι ο πρώτος προημιτελικός με τη Μαρσέιγ. Θα τα δώσουμε όλα…»

Για το αν η Μαρσέιγ είναι πιο δύσκολη αντίπαλος σε σχέση με τις προηγούμενες και για το στοιχείο που θεωρεί ότι μετράει περισσότερο: «Ίσως η Μαρσέιγ, ποιοτικά, να είναι καλύτερη από τις δύο προηγούμενες αντιπάλους μας. Ίσως όμως να μην έχει την ίδια ένταση στο παιχνίδι της, που είχαν οι προηγούμενες δύο ομάδες. Αυτά τα παιχνίδια, επειδή ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός και έχει την απαραίτητη εμπειρία στην Ευρώπη, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε παραπάνω από 100% συγκεντρωμένοι και να το θέλουμε όλοι οι παίκτες το ίδιο, που το θέλουμε, για να προκριθούμε».

Comments

Trending