ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Από την Ιρλανδία στη Γαλλία…(vids)

Τα φετινά ταξίδια του Δικεφάλου

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε την πρώτη του «μάχη» με τη Μαρσέιγ για τη φάση των «8» του Conference League.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου ξεκίνησε τον Αύγουστο από την Ιρλανδία, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα από την Μποέμινας. Επόμενη στάση πριν τους ομίλους της διοργάνωσης ήταν η Κροατία εκεί όπου η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 0-2 της Ριέκα.

Η πρώτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στους ομίλους της νέας διοργάνωσης της UEFA ξεκίνησε από το Γιβραλτάρ και τη νίκη απέναντι στην Λίνκολν. Ακολούθησε το μεγάλο διπλό μέσα στην Κποπεγχάγη , που εν πολλοίς καθόρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ το τελευταίο ταξίδι μακριά από τη Θεσσαλονίκη ήταν στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν και τον αγώνα να ολοκληρώνεται στη «λευκή» ισοπαλία.

Στην ενδιάμεση φάση του Cpnferemce League ο Δικέφαλος ταξίδεψε για δεύτερη στη Δανία , για να αντιμετωπίσει τη Μίντιλαντ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0. Μία ήττα που δεν στοίχισε, καθώς οι «ασπρόμαυροι» εξασφάλισαν την πρόκριση τον αγώνα της Τούμπας.

Τελευταίο ταξίδι πριν από αυτό στη Γαλλία, ήταν στο Βέλγιο, εκεί όπου ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του έγραψαν για ακόμα μία φορά το όνομά τους στην ιστορία της ομάδας, με τη νίκη-πρόκριση στην έδρα της Γάνδης. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό γήπεδο και ευχή όλων το φετινό ταξίδι να έχει και συνέχεια…

Comments

Trending