ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Μαρσέιγ θα έχει ένα λιγότερο πρόβλημα προς επίλυση…»

Ρεπόρτερ της Μαρσέιγ για την ομάδα και την απαγόρευση μετακίνησης

Published

on

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον Τζέρεμι Ατάλι, Γάλλο δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ για τις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με την μετακίνηση των Γάλλων οπαδών , την κατάσταση των τραυματισμών στο στρατόπεδο των Μασσαλών, αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα λίγες μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

 

Για την μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ:

Τ.Α: «Τα γκρουπ των οπαδών δεν θα ταξιδέψουν. Ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται πολύ γι’ αυτό, ίσα ίσα θα έχει ένα πρόβλημα λιγότερο ως προς επίλυση. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ακόμα κι αν ήθελαν να ζήσουν τη καυτή ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, οι οπαδοί της Μαρσέιγ θα μείνουν σπίτι τους».

 

-Ο Σαμπαόλι άφησε εκτός αποστολής στο ματς με την Μονπελιέ τον Μίλικ, ενώ προέκυψε και πρόβλημα της τελευταίας στγμής με τον Τσαλέτα Καρ. Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο αυτοί παίχτες:

Τ.Α: «Ο Τσαλέτα δεν ένιωθε καλά στα αποδυτήρια, είχε πυρετό , αν δεν είναι κάτι σοβαρό θα ταξιδέψει κανονικά. Ο Μίλικ προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με την Μονπελιέ, για να είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι τουλάχιστον θα μπει στο παιχνίδι, είναι ένας πολύ σημαντικός επιθετικός για τη Μαρσέιγ.»

 

-Πως εξηγείς τις χθεσινές αλχημείες του Σαμπάολι με την Μονπελιέ. Το μυαλό του βρισκόταν περισσότερο στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Τ.Α: «Ναι σωστά, ξεκούρασε τον Παγέτ για να τον έχει ξεκούραστο την Πέμπτη, το ίδιο έκανε και με τον Κολάσινατς. Νομίζω ότι φέτος ο Σαμπάολι έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρουν τα πάντα. Δηλαδή και το πρωτάθλημα αλλά και η ευρωπαϊκή διάκριση. Θα βάλει λοιπόν τους καλύτερους δυνατούς παίκτες σε αυτά τα δύο παιχνίδια.»

 

-Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας ανέφερε χαρακτηριστικά:

Τ.Α: «Θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, αλλά και στη Μασσαλία έχουμε συνηθίσει σε καλές ατμόσφαιρες. Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούν οι παίκτες. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί και είναι πρόθυμοι να ζήσουν αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι σίγουρος ότι θα άρεσε πολύ και στους οπαδούς της Μασσαλίας»

Comments

Trending