ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ: Προβληματισμός για τις θέσεις στην επίθεση

Τι σχεδιάζουν οι Γάλλοι για την αυριανή ενδεκάδα…

Published

on

Σε περίπου 24 ώρες ο ΠΑΟΚ δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων. Ο Δικέφαλος υποδέχεται τη Μαρσέιγ με στόχο να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα και και να βρεθεί στους «4» του Conference League.

Οι Μασσαλοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, έχοντας να διαχειριστούν τις απουσίες σημαντικών παικτών τους, αλλά και του προπονητή τους που είναι τιμωρημένος.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι που δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα, σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του με τον Στιβ Ματαντά κάτω από τα δοκάρια, από εκεί και πέρα στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Κολάσινατς, Πέρεθ, Σαλιμπά, με το ερωτηματικό να αφορά τη δεξιά πλευρά. Τόσο ο Ρονζιέ όσο και ο Λιρόλα έχουν τις δικές τους πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Στο χώρο του κέντρου δεδομένη είναι η παρουσία των Γκεντουζί και Γκεγέ, με τον Ρονζιέ να δοκιμάζεται και στην τριάδα μπροστά από τους δύο χαφ σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στην επίθεση οι Παγιέ και Ουντέρ έχουν σίγουρα μία θέση στην ενδεκάδα, ενώ πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει και ο Χαρίτ. Στην κορυφή της επίθεσης τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα, ο Μπακαμπού παραμένει αμφίβολος μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αν τελικά δεν αγωνιστεί, το πιθανότερο είναι ότι ο Σαμπαόλι θα προτιμήσει να χρησιμοποιήσει τον Παγιε σαν «ψευτοεννιάρι». Δοκιμάστηκε επίσης ο Μπενχαγιά και τριάδα πίσω του οι Παγιέ, Ουντέρ και Χαρίτ.

Comments

Trending