ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς!

Ομάδα και κόσμος έχουν ραντεβού με την ιστορία!

Published

on

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα! Σήμερα στις 22:00 σε μία Τούμπα που θα “βράζει”, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς του 2-1 στο “Βελοντρόμ”, στον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορία του!

Έχοντας δείξει εμπράκτως την περασμένη Πέμπτη, με την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, πως όχι μόνο μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Ολιμπίκ αλλά πως μπορεί και να την “ζορίσει”, ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να βρεθεί αυτός στην ημιτελική φάση του Europa Conference League, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παρατάσσει εκτός απροόπτου τους “ασπρόμαυρους” με τους ΠασχαλάκηΛύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Άκπομ.

Σε αυτή την περίπτωση, στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Μιτρίτσα και Τσόλακ.

Από την άλλη, ο – τιμωρημένος – Χόρχε Σαμπάολι, μην υπολογίζοντας στους Μίλικ, Γκέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ, θα εμπιστευτεί τον Ματαντά κάτω από τα δοκάρια και αναμένεται να στελεχώσει την άμυνά του με τους Κολάσινατς, Πέρεθ, Σαλιμπά και Λιρόλα, ενώ τη θέση του τελευταίου στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικεί και ο Ρονζιέ.

Από εκεί και πέρα, οι Γκεντουζί και Γκεγέ είναι σίγουροι για τη μεσαία γραμμή, όπως και οι Παγιέ, Ουντέρ στα άκρα της επίθεσης, με την τριάδα μπροστά από τους δύο πρώτους να συμπληρώνει είτε ο Ρονζιέ είτε ο Χαρίτ.

Τέλος, ο Μπακαμπού θα είναι στην κορυφή της επίθεσης εφόσον κριθεί “μάχιμος”, ενώ σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθεί να αγωνιστεί ως “φουνταριστός” ο Παγιέ.

Comments

Trending