ΕΥΡΩΠΗ

«Η Μαρσέιγ που θα εμφανιστεί στην Τούμπα, δεν δικαιολογεί την δεύτερη θέση στην Γαλλία»

Ανησυχία στην Γαλλία για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Published

on

Στην Γαλλία εκφράζεται ανησυχία σχετικά με τον επαναληπτικό του αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ. Κυρίως λόγω της εικόνας που έδειξε η Μαρσέιγ στον πρώτο αγώνα, αλλά και οι απουσίες με τις οποίες είναι υποχρεωμένη να παραταχθεί στην Τούμπα.

Αυτή την φορά από το πλατό του καναλιού «L’Équipe», ο δημοσιογράφος Πιερ Ματουράνα, δεν εμφανίστηκε καθόλου αισιόδοξος για την ρεβάνς του ζευγαριού, μετά τα όσα έγιναν (ή δεν έγιναν) στο Βελοντρόμ:

«Δεν είμαι ήρεμος διότι η Μαρσέιγ περιέπλεξε λίγο το έργο από μόνη της, δηλαδή, αρχικά θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά με τον ΠΑΟΚ ώστε να ήταν τώρα σε πιο πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα οι απόντες δεν είναι απλώς κάποιοι απόντες. Πηγαίνει εκεί χωρίς τον Ζέρσον και τον Μπουμπακάρ Καμαρά, που είναι δύο ποδοσφαιριστές που κρατούν την μεσαία γραμμή σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Δεν έχει επίσης παίκτη στο “9”» σχολίασε αρχικά ενώ συνέκρινε την πορεία των Μασσαλών σε γαλλικό πρωτάθλημα και Ευρώπη:

«Υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι η ομάδα που θα δούμε στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ακριβώς αυτή που έχει φέρει την ομάδα της Μασσαλίας να είναι δεύτερη στη Ligue 1. Επιπλέον, θα μπορούσε να είχε υπάρξει μια μεγαλύτερη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Οπότε ναι, υπάρχει μια μικρή ανησυχία για όλα αυτά».

Comments

Trending