ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Με «φόντο» την εξάδα στα Τρίκαλα!

Να πανηγυρίσουν τη 10η φετινή νίκη τους θα επιδιώξουν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία

Published

on

Προερχόμενος από τη νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ του Γιώργου Κούτσια στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο σερί έξι αγώνων χωρίς “τρίποντο”, ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενείται σήμερα στα Τρίκαλα από τον ΑΟΤ, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας! 

Για την αναμέτρηση που ξεκινάει στις 14:45, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει στους Μπουργάνη, Ταλιχμανίδη , Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Μανωλιούδη, Τάχατο, Καλουτσικίδη, Τσοπούρογλου, Γρόσδη, Τσαούση, Μελετίδη, Κουλούρη, Πανίδη, Τζίμα, Κούτσια , Φασίδη, Σπυρίδη, Γαϊτανίδη και Γκορντεζιάνι, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι τραυματίες Σαλαμούρας, Αποστολόπουλος, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός, Γιαξής και Μπράντονιτς.

Αν πάντως στον ΠΑΟΚ Β υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, στα Τρίκαλα η κατάσταση είναι… απελπιστική, καθώς ο προπονητής τους, Βασίλης Καλογιάννης, έχει στη διάθεσή του μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές για τη σημερινή αναμέτρηση!

Αυτοί είναι οι Περλιέσι, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος, Νιάρος, Γουιντέκε, Σανδραβέλης και Κλεμέντε, με τον τελευταίο μάλιστα να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κάπως έτσι να είναι ορατό το ενδεχόμενο οι Τρικαλινοί να παραταχθούν στο γήπεδο με δέκα ποδοσφαιριστές!

Ο ΠΑΟΚ Β βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς σε 29 αγώνες και έχει ως στόχο να τερματίσει στην πρώτη εξάδα, ενώ τα Τρίκαλα βρίσκονται στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς σε 30 ματς και ουσιαστικά έχουν υποβιβαστεί!

Comments

Trending