ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΟΚ: Τα μεγάλα «διπλά» του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης! (vids)

Το PAOK24 σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες νίκες του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Published

on

Ο ΠΑΟΚ σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει τον Άρη στο Χαριλάου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν φύγει αρκετές φορές με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και καλούνται να το κάνουν και τώρα, προκειμένου να επιδιώξουν το… ψαλίδισμα της διαφοράς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το PAOK24 έψαξε και βρήκε τα μεγαλύτερα «διπλά» του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο γήπεδο του  «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δείτε τις μεγαλύτερες νίκες των ασπρόμαυρων στο «Βικελίδης»:

16/12/62: Άρης – ΠΑΟΚ 0-3

Έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Γιακουμή, ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Άρη σε… υγιεινό περίπατο επικρατώντας με 0-3.

03/06/73: Άρης – ΠΑΟΚ 1-2

Τελευταία αγωνιστική της σεζόν 1972-73 με τον ΠΑΟΚ να θέλει μονάχα νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη και παράλληλα ήττα του Ολυμπιακού προκειμένου να τον προσπεράσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2, δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

07/12/1994: Άρης – ΠΑΟΚ 0-4

Στις αρχές του Δεκέμβρη το 1994 ο ΠΑΟΚ είχε πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκης απέναντι στον Άρη, τον οποίο νίκησε με το ευρύ 0-4. Με τον Τουρσουνίδη να κάνει φοβερό παιχνίδι πετυχαίνοντας δύο γκολ και τους Λαγωνίδη και Μπότσιεκ να προσθέτουν από άλλο ένα, ο Δικέφαλος έφυγε θριαμβευτής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0-4.

02/02/2002: Άρης – ΠΑΟΚ 2-3

Σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ και πέντε συνολικά γκολ, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, καθώς επικράτησε με 2-3 του Άρη.

27/02/2005: Άρης – ΠΑΟΚ 1-3

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρτσιν Μίετσελ ο ΠΑΟΚ πέρασε… «αέρα» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας με 1-3 του Άρη. Ο Πολωνός στράικερ πέτυχε δύο γκολ, με τον Μαλαδένη να σημειώνει κι αυτός ένα και τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εύκολα των «κίτρινων».

21/10/2018: Άρης – ΠΑΟΚ 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος σκόραρε δις, ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία απίστευτη νίκη με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή. Χρειάστηκε βέβαια και ορισμένες μεγάλες αποκρούσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος είπε «όχι» σε πέναλτι του Γιουνές.

28/06/2020: Άρης ΠΑΟΚ 0-2

Για την 4η αγωνιστική των play offs ο ΠΑΟΚ με γκολ των Βαρέλα και Σβιντέρσκι στο πρώτο ημίχρονο έφυγε νικητής από την έδρα του Άρη με σκορ 0-2, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίχτες του Δικεφάλου ήταν περισσότερο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Comments

Trending