ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κλοπ: «Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες»
Ο Γερμανός μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,…

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα, μιας και η ομάδα του είναι δεύτερη στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από τη Σίτι.Ο Κλοπ αρχικά σημείωσε ότι «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα τεράστιο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αντιμετωπίσουμε, θέλει να πάει στο Champions League. Θα είναι ένα έντονο 90λεπτο, είναι ένα απίστευτα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτό τα λέει όλα».
Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραλφ Ράνγκνικ, λέγοντας πως κάνει πολύ καλή δουλειά, έχοντας βελτιώσει πολύ τους «κόκκινους διάβολους» από τότε που τους ανέλαβε.

Πρωτοφανή είναι όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να είναι αμετακίνητος και να… προκαλεί τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να αρνείται να αλλάξει τους ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Σιδηρόπουλος, Κωσταράς, Ψάρρης, Βεργέτης, Παπαπέτρου) και να ορίσει Ιταλούς διαιτητές, η ΕΠΟ περιέρχεται σε αδιέξοδο αφού οποιασδήποτε ορισμός με άλλον τρόπο θα καθιστά τον αγώνα άκυρο.
Επομένως, αν ο Μπένετ δεν αλλάξει τους ορισμούς η μόνη λύση που απομένει είναι η πάυση του από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ και η αντικατάστασή του από άλλο πρόσωπο.
Η μόνη επιτροπή που μπορεί να το κάνει αυτό πριν τη Δευτέρα, οπότε είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι, είναι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, η οποία μπορεί να συνεδριάσει ανά πάσα στιγμή δια περιφοράς για έκτακτα θέματα και οι αποφάσεις της να έχουν άμεση ισχύ.
MEDIA
Ο έλεγχος, η ουσία και η προσωπικότητα (vid)
Τα δύο διαφορετικά ημίχρονα στο Ελσίνκι και ο ΠΑΣ που ακολουθεί στο «μικροσκόπιο» του PAOK24 News

Βράδυ Παρασκευής με το PAOK24 News να σας κρατάει συντροφιά με μία ακόμη ζωντανή εκπομπή.
Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης σχολίασαν τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που είχε ο ΠΑΟΚ στο νικηφόρο πέρασμα του από τη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι με 2-3, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Δικέφαλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις Ζωσιμάδες.
Δείτε ξανά την εκπομπή της Παρασκευής.
https://www.youtube.com/watch?v=b9KxGKCwCNc

Καθοριστικός αποδείχτηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ απέναντι στην Αλ Ακχούντ.
Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 60ο λεπτό του αγώνα και χάρισε με αυτόν τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του με 0-1.
Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Γερμανού με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Η Αλ Καλίτζ φιγουράρει στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 8 βαθμούς μετά από 7 αγώνες.
Όσον αφορά το Νάρεϊ, αυτό ήταν το 3ο του παιχνίδι με την Αλ Καλίτζ.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»