ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τώρα τους φταίνε οι ΠΑΟΚτσήδες…

Το δημοσίευμα στη Μασσαλία με αφορμή την τιμωρία της Μαρσέιγ

Published

on

Αφού δρούσαν ανενόχλητοι πριν το παιχνίδι, όσο και μέσα στο γήπεδο οι οπαδοί της Μαρσέιγ, χθες ήρθε η τιμωρία της UEFA, που κλείνει μία κερκίδα κοντά σε αυτή των φιλοξενούμενων, στον ημιτελικό του Europa Conference League με τη Φέγενορντ, ενώ το χρηματικό πρόστιμο που επέβαλλε στη γαλλική ομάδα, φτάνει τις 98.000 ευρώ.

Η εφημερίδα «La Provence» με δημοσίευμα της, αναφέρεται στην τιμωρία που επιβλήθηκε στη Μαρσέιγ με το συντάκτη να σημειώνει, μεταξύ άλλων, οι αρχές της πόλης μπορεί να μην υπολόγισαν τον κίνδυνο, λόγω της παρουσίας 3.500 φίλων του ΠΑΟΚ

«Οι υπεύθυνοι της Μαρσέιγ υποτίμησαν την κατάσταση πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το πληρώνουν με το γεγονός ότι το γήπεδο κόντρα στην Φέγενορντ, στον ημιτελικό του Conference League, δεν θα είναι γεμάτο.

Η οδυνηρή απόφαση της ποινής για κλείσιμο της θύρας των φανατικών της Μαρσέιγ, βγήκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και οι παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι δεν θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο Βελοντρόμ το 2018 όταν η Ολιμπίκ έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League και έζησε δυο σπουδαία εντός έδρας παιχνίδια με Λειψία και Σάλτσμπουργκ.

Η τιμωρία της Μαρσέιγ είναι συνέπεια των όσων έγιναν στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με πολλά επεισόδια αρκετές ώρες πριν από την σέντρα μέσα στο κέντρο της Μασσαλία.

Οι αρχές της πόλης πιθανότατα να μην υπολόγισαν τον κίνδυνο που υπήρχε με την έλευση 3.500 Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ. Ήταν πιο τρελοί και επικίνδυνοι απ’ όσο θα περίμεναν στην Μασσαλία» αναφέρει το σχετικό άρθρο.

Comments

Trending