ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αρνητικό σερί και η επίθεση…(vids)

Δυσκολεύεται στο γκολ ο Δικέφαλος…

Published

on

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποια νίκη, αγνοώντας τη χαρά της επιτυχίας εδώ και 5 παιχνίδια.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πανηγύρισε για τελευταία φορά στις 20 Μαρτίου όταν ο Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε και χάρισε το τρίποντο επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Δικέφαλος έχει αγωνιστεί πέντε φορές, σε πρωτάθλημα, Conference League και κύπελλο έχοντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα σε αυτό το διάσημα έχουν καταφέρει να βρουν τα δίχτυα μόλις δύο φορές. Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς στη Λεωφόρο σκόραρε και μείωσε επί του Παναθηναϊκού και στη Μασσαλία ο Ομάρ Ελ Καντουρί με το γκολ του κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους «4» της Ευρώπης.

Το τέρμα του Μαροκινού στη Γαλλία ήταν και το τελευταίο, καθώς από τότε ο ΠΑΟΚ έχει τρία συνεχόμενα ματς χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Δικέφαλος δεν σκόραρε στην Τούμπα κόντρα στη Μαρσέιγ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά ούτε και στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τον επαναληπτικό κόντρα στους Πειραιώτες, που αν θέλει να περάσει για ακόμα μία φορά στον τελικό του θεσμού θα πρέπει να σκοράρει και τις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Comments

Trending