ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι αν σίγησε η φωνή σου…

Πέντε ακριβώς χρόνια από την ημέρα που “έσβησε” το χαμόγελο του Νάσου!

Published

on

27 Απριλίου 2017. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από πέντε χρόνια. Έχοντας παρακολουθήσει τον αγαπημένη του ΠΑΟΚ να “διαλύει” τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με σκορ 4-0 και να προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Κύπριος οπαδός του Δικεφάλου, Νάσος Κωνσταντίνου, επέστρεφε χαρούμενος στο σπίτι που τον φιλοξενούσε.

Στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ όμως, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον ίδιο και στον φίλο του, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Δυστυχώς, διερχόμενο όχημα χτύπησε τον Νάσο και του προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τις επόμενες ημέρες νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 4 Μαΐου 2017, μόλις στα 24 χρόνια της ζωής του, ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχασε την άνιση μάχη και κατέληξε,  βυθίζοντας στο πένθος του δικούς του ανθρώπους και όλη την “ασπρόμαυρη” οικογένεια, η οποία δεν πρόκειται να τον ξεχάσει όσα χρόνια και αν περάσουν…

 

Comments

Trending