ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολιβέιρα: «Το αξίζαμε, δεν είμαι ακόμα απόλυτα έτοιμος»

Ο Πορτογάλος επιθετικός για την πρόκριση στον τελικό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται!

Published

on

Αντικατέστησε τον Τσούμπα Άκπομ στο 72ο λεπτό και εξελίχθηκε σε καθοριστικότατο παράγοντα του αγώνα! Ο λόγος για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου και φυσικά έδωσε την ασίστ στον Αντόνιο Τσόλακ!

Είμαστε στον τελικό, είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, μία μεγάλη νίκη. Το αξίζαμε!

Περιμέναμε μία μεγάλη μάχη, παίζαμε εκτός έδρας με μία καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Πιστεύαμε πολύ στον εαυτό μας, στον τρόπο που παίζουμε, σε αυτά που μας λέει ο προπονητής. Είχαμε την αυτοπεποίθηση πως θα περάσουμε” τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος επιθετικός, με την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” σήμερα τα ξημερώματα, ενώ ερωτηθείς για το αν νιώθει και ο ίδιος το πόσο έλειψε από την ομάδα, απάντησε:

“Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Όταν βρισκόμαστε όλοι στο χορτάρι, είμαστε δυνατότεροι, αυτό είναι φυσιολογικό! Δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη κατάσταση, δεν είμαι στο 100%, ήμουν έξι μήνες εκτός. Το σημαντικό είναι πως βδομάδα με εβδομάδα αισθάνομαι καλύτερα, έπαιξα 60 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι περίφημα!”.

Σε ότι αφορά το από που πηγάζει αυτή η αυτοπεποίθηση των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και το αν είναι νωρίς για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να σκέφτονται τον τελικό της 21ης Μαΐου, ο Ολιβέιρα τόνισε:

Η αυτοπεποίθηση έρχεται από τα πάντα. Από το τι μας λέει ο προπονητής, από το πόσο πιστεύουμε στους συμπαίκτες μας και στον εαυτό μας, από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. 

Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να προκριθούμε στο Καραϊσκάκης και τα καταφέρουμε. Είναι ακόμα νωρίς να σκεφτόμαστε τον τελικό. Τώρα έχουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά, έχουμε ακόμα καιρό για να επικεντρωθούμε στον τελικό“.

Comments

Trending